Selecteer een pagina

Hip en Sportief Zwanger

Over mij: Linda de Jong

Hip & Sportief Zwanger - Linda de Jong
Bij Hip en Sportief Zwanger draait alles om jou en je zwangerschap, zodat jij fit en vol vertrouwen je bevalling in gaat. Vol overgave zorg ik dat jij optimaal kunt genieten van deze bijzondere tijd en houd ik je veranderende lichaam in topconditie. Maar voor ik dat mag doen, wil je me misschien eerst wat beter leren kennen. Dus stel ik me graag even voor!

Ik ben Linda de Jong (1977), en trotse moeder van tienerzoons Bodian en Owen. Zwanger zijn is geweldig; ik heb het zelf ook mogen ervaren. Door te blijven sporten in die periodes, bleef ik sterk en energiek. Ik heb dus echt van mijn zwangerschappen kunnen genieten en dat gun ik jou ook.

In 2010 heb ik dus van mijn hobby mijn werk gemaakt. Vanaf dat moment heb ik mij volledig gestort op de sport en mijn opleiding tot sportinstructrice. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het sporten tijdens de zwangerschap. Alle cursussen, diensten en oefeningen die we doen, zijn speciaal afgestemd op de zwangerschap en 100% veilig voor jou en je kindje.

Wat mij de afgelopen jaren steeds opviel, is dat er weinig sportieve activiteiten zijn speciaal gericht op zwangere vrouwen. En datgene wat er wel al was, kon in mijn ogen best wat hipper en sportiever. Toen is bij mij het idee geboren om daar wat mee te doen: verschillende lessen en workshops onder één dak, op een leuke, gezellige, hippe en sportieve manier.

Lessen en Cursussen

Lekker trainen in groepsverband met oefeningen die volledig zijn afgestemd op zwangere vrouwen

Ontspannen Bevallen

Proefles

(Alle lessen)

Ontspannen Bevallen

Cursus Ontspannen Bevallen

Zwangerschap Yoga

Bolle Buiken Training

Back-Inshape

Back-Inshape

Bootcamp (reguliere les)

Bootcamp

(reguliere les)

Yoga (reguliere les)

Yoga

(reguliere les)

Bootcamp (reguliere les)

Barre-Training

(reguliere les)